DepoTextile’a hoş geldiniz! Konforlu bir toptan alışveriş deneyimi yaşamak ve en güncel ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak için hazırladığımız sipariş rehberini inceleyebilir, aklınıza takılanlar için sıkça sorulan sorular sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

Kendimizden Bahsedelim, Ne Yapıyoruz?

Binlerce üyeye sahip sadece toptan sipariş kabul eden ve sadece butiklere hizmet veren bir toptan satış platformuyuz. Merkez-idari ofisimiz İstanbul - Şişli'de, İstanbul Operasyon Merkezimiz ise - İstanbul-Güngören’dedir. Her iki yerimize de her zaman kahve içmeye bekleriz fakat ürünleri görmeniz mümkün değildir, ürünleri yalnızca web sitemizde görebilir ve siparişinizi yine internet üzerinden oluşturabilirsiniz. Tedarik ederken kazandıran, kafa karıştırıcı ve zahmetli tüm işlemleri kenara bırakıp iyi bir toptan alışveriş süreci geçirmenizi sağlayan iş ortağınızız.

Hesabınızı Oluşturun veya Var Olan Hesabınıza Giriş Yapın

İş ortağınız olmamızın ilk adımı ürün fiyatlarını, stok durumunu ve ürün özelliklerini görebilmeniz için üye olup hesap oluşturmanızdır. Sipariş verebilmeniz ve siparişinizi takip edebilmeniz, adreslerinizi kaydedip her seferinde bir tıkla sipariş verebilmek için platformumuz üzerinde ücretsiz olarak bir hesap oluşturun. Ekranda sağ üstte bulunan ‘Hesap’ sekmesinde hesap açabilir veya halihazırdaki hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Temel iletişim bilgilerinize ek olarak işletmenize ait vergi numarası gibi bazı bilgileri de girdikten sonra en altta yer alan üyelik sözleşmesini okuyup işaretlemeniz gerekmektedir. İşletmenizle ilgili bilgileri daha sonra da hesabınızdan güncelleyebilirsiniz. Ayrıcalıklardan ve gelişmelerden anında haberdar olmak için bülten abonesi olmayı da unutmayın!


E-postanıza Gelen Linkten Hesabınızı Aktifleştirin

Hesabınızı oluşturduktan hemen sonra size otomatik olarak bir e-posta gönderilecektir. E-postanıza gelen linkten hesabınızı aktifleştirin. Eğer e-posta gelmemişse spam kutusunu da kontrol etmeyi unutmayın. Hesabınızı aktifleştirdikten sonra mağazanız için dilediğiniz ürünleri seçebilirsiniz demektir!


Koleksiyonlar Arasından İhtiyaçlarınızı Seçin

Kadın giyim, erkek giyim ve bebek & çocuk giyim arasından mağazanızın ürünlerini seçebilirsiniz. Onlarca alt kategoriden oluşan koleksiyonlarımızda ihtiyacınıza uygun, trend kıyafetleri bulacaksınız. İç giyim ve aksesuarlar gibi koleksiyonlarımız da taleplerinize karşılık verecek şekilde kaliteli ve uygun parçalardan oluşmaktadır. Seçenekler arasında kaybolmamaları için perakendecilere tavsiyemiz önceden bir liste hazırlamalarıdır. Hangi tür parçadan kaçar adet istediğinizi cinsiyet ve yaşa göre listeleyin. İşinizin yarısı bitti demektir, sırada sadece modeller arasında seçim yapmak kalıyor!


DepoTextile’dan İlk Defa Sipariş Oluşturuyorsunuz, Nelere Dikkat Edebilirsiniz?

Sitemizde göreceğiniz üzere siparişleriniz seri olarak oluşturabiliyorsunuz. Bir seri içerisinde, sipariş vermek istediğiniz ürünün her bedenininden genel olarak 1 adet yer almaktadır. Beden bilgilerini, ürün özelliklerinden görebilirsiniz. Beden bilgisi 'Standart' ya da 'STD' yazan ürünlerde, ürün özelliklerinde belirtilen adet yer almaktadır. Herhangi bir üründe, seri içerisinde kaç adet ürün sevk edildiğini net olarak görmek için ilgili ürünü sepetinize ekleyip kontrol edebilirsiniz.

DepoTextile.com'dan ilk kez sipariş oluşturacaksanız; ürün/fiyat performansını daha doğru anlamak için; sipariş alt limitimiz civarında bir sipariş oluşturmanızı öneriyoruz. Siparişinizi oluştururken 30-50 TL fiyat aralığında, 50-100 TL fiyat aralığında, 100-150 TL vb. fiyat aralığındaki ürünlerden sipariş oluşturmanızı öneririz. Böylece, hangi fiyat aralığındaki ürünlerin müşteri hedef kitlenize uygun olduğunu daha doğru tespit edebilirsiniz ve daha sonra oluşturacağınız siparişlerde bu fiyat aralığındaki ürünleri tercih ederek siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Seçtiğiniz Ürünleri Sepete Ekleyin

Hazırladığınız listeye göre koleksiyonları incelediniz ve hangi ürünleri sipariş edeceğinize karar verdiniz. O halde gelelim şu ana kadar yaşadığınız sorunları, vasat toptan alışveriş deneyimlerini kenara bırakmaya! Beğendiğiniz modelleri görselde görüldüğü şekilde istediğiniz miktarda sepetinize ekleyin. Ardından ödeme işlemleri için ödeme yapmak istediğiniz aracı, kartınızı vs hazır edin.


Alışverişinizi Tamamladıktan Sonra Sepetinize Gidin

Ekranda sağ üstte yer alan sepet ikonuna tıklayarak sepetinize gidebilir, alışverişinizi kontrol ettikten sonra ‘tamamla’ butonu ile ödemeye geçebilirsiniz. İptal etmek istediğiniz ürün varsa da ürünün yanındaki çarpı işaretine basabilirsiniz. Minimum sipariş tutarında verdiğiniz siparişler UPS Hızlı Kargo ile gerçekleştirilmektedir. Toptan satışta kargo ücreti alıcıya ait olup, sipariş bedelinize göre ne kadar kargo ücreti ödeyeceğinizi ödeme adımında görebilirsiniz. Siparişinizi oluşturduktan sonra 1-3 iş günü içerisinde siparişiniz teslimat adresinize sevk edilmektedir.

Eğer sepetinize başka ürünler eklemek istiyorsanız veya halihazırda eklediğiniz ürünün miktarını artırmak istiyorsanız ‘devam et’ butonu ile alışverişinize devam edebilir, ardından tekrar sepetinize gelebilirsiniz.

Sipariş Bilgilerinizi Doldurun

Çok az kaldı! Son aşamadasınız, vergi ve fatura adres bilgilerini girdikten sonra devam edin ve açılan diğer sekmede teslimat adresinizi isterseniz fatura adresinizle aynı seçin isterseniz de yeni bir adres ekleyin. Sıradaki sekmede kargo seçeneğinizi görüntüleyin. Ardından ödeme seçeneklerinden size en uygun olanı işaretleyin Havale/EFT, kapıda cash/kartla ödeme veya internet üzerinden kartla ödeme yapabilirsiniz. Sağ alttaki sözleşmeyi okuyup işaretlemeyi de unutmayın. Son olarak siparişinizi onaylayın ve siparişiniz kargoya verildikten sonra e-postanıza gelen kargo numaranız ile siparişinizin durumunu takip edebilirsiniz. E-postanıza gelen sipariş özetinizi ve fatura bilgisini de kontrol edebilirsiniz!


Siparişiniz Elinize Ulaştıktan Sonra Bunlara Dikkat Edin

Siparişiniz size ulaştıktan itibaren tüm ürünleri kontrol edip bir sorunla karşılaşmanız dahilinde 2 iş günü içerisinde iletişim hattımıza bilgi vermeniz gerekmektedir. Sadece ayıplı ya da defolu ürünlerde, ilgili ürün bedeli hesabınıza kredi olarak geri yüklenmektedir. Bu kredinizi bir sonraki siparişinizde kullanabilirsiniz.

Ürün özelliklerinde, ürün fotoğraflarının istenildiği şekilde kullanılacağı belirtilmiyorsa; sipariş verdiğiniz ürünlerin görsellerini, sadece instagram sayfanız ve pazar yerlerinde kullanımına izin verilmektedir. Bu kullanım ise, mankenin kafası gözükmeyecek şekilde olmalıdır. Kendi web sitenizde kullanım için siparişi size ulaştıktan itibaren kendi görsellerinizi oluşturup kullanabilirsiniz.

Bilmeniz gereken son bir şey daha, satışta olan ürünlerin %99'unda üretici marka etiketi bulunmaktadır. %1'lik bir kısımda ise marka etiketi bulunmamaktadır ya da marka etiketi kesik olabilmektedir.

DepoTextile ile Tedarik Ederken Kazanın!

Bütün perakendecilerin iyi bir toptan alışverişi deneyimi yaşaması gerektiğine inanıyor, minimum karmaşa ile ürünlerinizi size teslim ediyoruz. Tedarik ederken kazandırmak, pürüzsüz bir süreç oluşturmak için çalışıyor, kaliteli giyim ürünlerini uygun fiyatlarla elde etmenizi sağlıyoruz. Her türlü ödeme yöntemleri ile size geniş bir alan bırakırken perakendecilik serüveninizde tedarik yoldaşınız olmak bizim en büyük motivasyonumuz! DepoTextile ile tedarik ederken kazanın!