Büyük beden giyim mağazası işletiyorsanız veya mağazanıza büyük beden koleksiyonu eklemeyi düşünüyorsanız toptan sipariş vermeden önce bir liste hazırlayın. Listenizin rastgele ve sıkıcı tercihlerden oluşmasından kaçınmanız, eski normlardan uzak durmanız için size plus-size toptan sipariş ipuçlarını derledik. Plus-size kadınların aradığı parçaları mağazanıza ekleyerek markanızın prestijini artırın.

Eski Algıları Yıkın ve Renkli Desenli Parçalara Yer Verin

Büyük bedenlerin eski normlar yüzünden çok da tercih etmediği renk ve desenleri tercih edin, hayatlarını renklendirin. Koyu ve sade renkler her plus-size kadının halihazırda dolabında yer alıyor. O halde siz de modaya uyun ve renklerin enerjisini mağazanıza getirin! Örneğin açık renkli gömlek elbiseler, vintage parçalar her daim trend olan günlük kıyafetler arasında.

Desenlere gelecek olursak büyük beden birinde çoğunlukla desensiz veya dikey çizgili bluzlar, elbiseler görmeye alışkınız. Fakat butik giyim mağazası sahibi olarak siz kuralları yıkın ve büyük beden kıyafetlerde desenlere yer verin. Çok korkulanın aksine enine çizgiler, çiçek desenleri, geometrik şekiller plus-size kadınların da dolabında yer alabilecek trend ürünlerden!


Her Plus-Size Kadının Dolabında Olması Gereken Parçalara Mağazanızda Yer Verin

Butik giyim mağazanız için toptan alışveriş yaparken modaya uygun ve canlı desenli parçalara mağazanızda yer vermeyi ihmal etmemekle birlikte kaliteli birkaç kurtarıcı parçayı da koleksiyonunuza katmakta yarar var. Plus size kadınlar için basit ve kaliteli parçalar bulmak her zaman kolay olmayabiliyor; kumaşlarının kalitesizliği, çabuk solan renkler gibi sorunlar onları sık sık kurtarıcı parça almaya yöneltebiliyor. Büyük beden kadınları bu dertten kurtaracak kaliteli parçaları mutlaka topl kıyafet alışverişlerinize dahil edin.

Toptan Kıyafet Alışverişinize Dahil Etmeniz Gereken Plus-Size Kurtarıcı Parçalar Hangileridir?

Fit Duruşlu Büyük Beden Siyah Elbiseler: Aşırı bol olmayan, vücuda oturan büyük beden elbise modelleri her kadının olduğu gibi büyük beden kadınların da elinin altında olması gereken spor şık parçalardandır. Toptan sipariş vermeden önce kumaş kalitesine dikkat edebilirsiniz.

Fit Duruşlu Kumaş ve Jean Pantolonlar: Hem günlük hem de ofis şıklığına uygun pantolonları listenize eklemeyi unutmayın. Bol paça pantolonlar ilk sırada yer alsa da havuç kesim büyük beden kumaş pantolonlar ve dar kesim jeanler de plus size kadınların tercihleri arasında yer almaktadır.

Renkli ve Kaliteli Kumaşlı Tişörtler: Jeanlerle pratik bir şekilde kombinlenebilecek olan sade ve renkli tişörtlere mutlaka mağazanızda yer verin. Birçok yerde düşük kaliteyle sunulan bu ürünlere markanızla fark atın ve plus-size kadınlara uzun ömürlü tişörtler sunun.

Fit Duruşlu Tunikler: Tunikler birçok büyük beden kadının dolabında yer edinmiş favori parçalardandır. Baharlık tunikler genellikle trikodur ve zamanla esneme, sarkma yapabilir. Kaliteli ve uzun ömürlü tunikleri mağazanızda bulundurmanız plus size kadınlar için ilgi çekici bir seçenek olacaktır.

Aşırı Bol ve Aşırı Uzun Parçalardan Uzak Durun

Son olarak gelelim demode bir moda anlayışına: Bol giysiler kusurları gizler. Bol kıyafetlerin istenmeyen bölgeleri kapamasından dolayı büyük beden kadınlar tarafından sıkça tercih edildiğini biliyoruz. Fakat bu yöntemin yanlış olduğu ve vücudun kıvrımlarının da yok edildiği anlaşılmaya başlandı. Şu ana kadar sürekli ‘fit duruşlu’ parçalardan bahsettik, bunun yegane sebebi aslında buradan kaynaklanıyor. Butik giyim mağazanız için toptan alışveriş yaparken büyük beden kıyafetlere de yer verebilirsiniz, fakat müşterilerinizi beden konusunda doğru yönlendirmek onlara istediği fit ve şık duruşu katacaktır.


Plus Size Giyimde Mağazanız Rakiplerinize Fark Atsın!

Butik mağazanız için toptan kıyafet alışverişi yaparken kaliteli ve uzun ömürlü parçaları özenle seçin, yukarıdaki küçük ipuçlarına kulak verin. Böylece plus size kadınlara iyi bir mağaza ve alışveriş deneyimi sunabileceksiniz. Kaliteli parçalara hızlı ve güvenilir bir toptan sipariş ile ulaşmak için şimdi DepoTextile web sitemizi ziyaret edin, toptan kadın giyim fırsatlarını keşfedin!